Monday, August 13, 2012

Entry untuk FBI/SPY

Salam untuk pembaca blog yg bercita-cita nak jadi FBI or SPY.. **aku harap dgn kerjaya baru korang ni korang berjaya hendaknye... aminnnn**

Oleh sebab korang jadi FBI melalui blog aku...so aku luahkan pun melalui blog..hope korang berlaku adil lagi saksama la ye..kalau berita buruk korang leh sampai2kan...apetah lagi berita baik ni kan???

Maafla kalau ade yang terasa KONONNYE ade entry2 aku yang lepas membuatkan ade insan2 terase,terkene or seangkatan dengannya...

SEJUJURNYA...semua ahli2 group yang pernah aku join seketika dulu aku telah HIDE dr newsfeed FB aku untuk mengelakkan AKU terasa hati...tersinggung..terkilan n seangkatan dgnnye...sbb kadang2 even korang post/update xd kaitan dgn aku..kdg2 aku yg terase lebih2...so dari aku terfitnah korang baik aku hide korang je dr newsfeed aku...aku pun xdela terfitnah korang sgt...tapi tak bermakna aku xkawan dgn korang.. aku BUKAN BUDAK2 yang sikit2 xmo kawan (unfriend n block)...

Aku pun dah xamek tau nak skodeng2 profile korang ke...nak tau ape jadi kt korang ke...korang da besar...lagipun korang pun cakap xlayak nak jadi kawan..so whats for la aku terhegeh2 kat korang yg urban lagi baik kan? aku pun malas nak tambah dosa.. bak kata korang..baik tumpu hal soal amal ibadat...tp aku ni manusia..tipula 24jam ngadap sejadah...bile mase aku nak masak? bile masa aku nak mandikan anak2? bile masa aku nak tdo? kan?kan?

so kepada insan yg terase...len kali tanyela dulu..jgn jump conclusion mcm korang slu wat kt aku dulu2.. dlm diari idup aku skrg da xpikir da psl korang..watpe la aku nk up kan korang dlm blog aku...ni mmg jujur aku ckp ni... ati aku xdela busuk sgt smp nk aibkan korang mcm korang create grup khas nk kutuk aku...xpyhla nk tgu camne aku nk didik heroin aku nt..korg tgu diri korg didik diri sendiri da la...

rasenye lain kali aku kene letak nama dlm blog aku supaye xjd masalah mcm ni kn? org yg aku maksudkn dlm blog aku ni pun tau aku ckp soal die.. **oh ye,time aku taip ayat tu die mmg ade kt sblh aku..kitorg clear..die pun izinkan aku publish** yg korg terase apsal? sbb korang pun mcmtu? sorry aku xamek tau pun...sbb sblm aku blah aku tau korg xmcm tu...so jgnla nk paranoid sgt....sile paranoid dgn org sekeliling kamu ok?

aku mmg paranoid dgn korg ni sbb sblm sumer bende ni terjadi,korang da pernah wat kt aku...aku mmg da maafkn.tp nk lupe susah kot...so jujur aku mmg terase dgn status salah sorg dr korang...terpakse aku langgar prinsip aku skodeng profil insan tu sbb ade org tegur jgn perli insan tu...eh aku perli sape pulak di kalangan korg??? mintak maaf la ye kak..sy mmg xtau yg akak da berubah n sy mmg xpernah tuju blog sy ni utk akak...tp da akak terase nk wat cmne kn? sy terangkn ni pun ntah leh terime ke x sy pun xtau..

kalau status akak tu bukan tuju kat saya...maafla kak..saye tetap terase... #fair#

p/s: untungla korg ade anak lelaki...xpyh tegur sgt soal aurat..woha!


**nk bg tips ni..klu nk elak diri terasa..sile jgn bc blog/wall org yg anda xsuke..kdg2 org xtuju kt awak pun,awak terasa sendiri sorg2...buat mcm sy buat..sy xamek tau pun ape org yg anti dgn sy ni buat..see xde terase...tp kalini terase sbb gi bace status org yg xsuke dgn sy...



4 comments:

  1. Replies
    1. dorg xd kutuk da psl mung...mung xpyh tersedak2 gitu... dorg dok ngate bini mung ni...jangan mung terase...huhu

      Delete

 
Get More Blogger Layouts At Hotlayouts2u.com